Monday, August 08, 2011

#1 pengalaman pose dulu-dulu

nak kata dulu-dulu tak de la sgt..
tapi pengalaman berbuka yang tak le lupa
"HAMPIR" terbukak pose
ini semua gara-gara tak sabar
hahaha...biasa la sebelum berbuka bukak radio nogori
nak taw bila masuk waktu..
kan sebelum azan,biasanya akan ada bacaan doa sebelum berbuka
ha,apa lagi...betul-betul lepas doa tu abis..
ngapp terus la tembikai..
tetiba semua orang pandang..owh jangan risau kat rumah
jadi tak de la segan tahap dewa sangat
adik lak jerit,"AKAK!!! BELUM LAGI LA"
apa lagi cepat-cepat pergi keluarkan balik tembikai tu
adus, nasib belum tertelan sepenuhnya
punya la semangat berbuka kn??
selepas benda ni berlaku,memang berjaga-jaga la
jadi,korang macam mana?
pengalaman yang sama atau
lebih extreme dari ni ?
(^_^)peace~~

4 comments:

  1. haha. syafiq pernah kat rumah. mummy baru abis panaskan kari ayam. pergh sedap punya. haha. pastu syafiq amiklah, kari tu dari dapur n bawa la ke meja makan. pastu tetiba time nak letak mangkuk kari ayam tu, ada la tertumpah ckit kari tu kat atas jari. immediate action la kan, bila ada satu benda yg sedap kat atas jari, syafiq pun terus menjilat. haha. mummy tgk pelik n tanya, " syafiq x puasa ke ni?" bingung awal2 sebab tgh merasai kari yg sedap kan. haha. pastu baru la muncul perasaan terkejut bin malu tu. haha.

    p/s : kejadian ni time kecik2. besar2 ni boleh ok dah haha. x excited sgt dah kalau nampak kari. hehe :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...kelakar nyer...
    apalah...owh sekarang tak dah?? hehehehe

    ReplyDelete
  3. bagus2...kot2..ada lagi ke perangai tu..parah la

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post