"buat pe..."

soalan ni common akan ditanye..
lebih2 lagi time cuti sem..
bila cakap,"saya cuti 4 bulan"
semua akan cakap,"pergghhh bestnye cuti lama"
technically,saya tak de la cuti 4 bulan..
dalam..2 bulan je..
kalau dengar dari member2 ada yang kerja
cari duit extra..
mula2 memang dah ada niat mcm tu,
konon time raye nak belanje sakan..
sebab niat dah tak baik,tu yang impian tak tertunai..
jeles dgn kawan2 dapat kerja? 
hehe ada la sikit...tapi tak pe la..
parents cakap, "tak yah la gi mana2..jaga adik,
amik adik kat sekolah,tolong mana2 yang patut..pun jadi la"
so,lepas buzy dengan event fakulti..
tu la rutin saya sekarang..
duduk aje di rumah..nak keluar saje2 tak boleh..
nasib ada broadband,meneman diri ini kalau tengah bosan..
boleh la blog-walking hehehe...

teringat time kat matrik,bila cuti sem..
lecturer ada pesan, "korang dah dapat cuti,cuti aje la"
kang dah start belajar nanti bising2 nak cuti"
nanti dah naik sem ni...tak tahu la
nak kena buat banyak benda..

Post a Comment

Popular Posts