Tuesday, August 09, 2011

"serangan kad raya bakal dilancarkan"

hahaha bunyi gempak je kan entry kali ni?
disebabkan saya cuti sem ni banyak masa
jadi..saya dah buat keputusan
<mood: penuh bersemangat yeahhh!!!>
akan hantar kad raya
bermula minggu depan saya akan buat
hand made la..tak nak beli kat kedai
or guna photoshop or hantar email
tapi tu la..saya cuma akan hantar 
pada kawan yang saya ada alamat je la
kalau tak ada alamat,macam mana nak hantar kan?
hahaha...so, kepada yang bertuah tunggu la ea..
kalau rasa nak secret admire hantar,boleh la bagi alamat..
so,korang macam mana? nak buat jugak?
tak kisah la laki ke perempuan ke..buat je
raya sekali setahun..bila lagi nak tunjuk penghargaan kita kat kawan2
dah kena start beli bahan-bahan la
<aduss,dah macam nak buat program masakan pulak>
peace (^_^)
Post a Comment

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini