Thursday, August 18, 2011

SEGMEN : PEPERANGAN ANTARA BLOGGER

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/08/segmen-peperangan-antara-blogger.html

disebabkan tak de kerja nak buat..
jadi saya nak join segmen ni..
entry apa nak bagi untuk 'peperangan' ni
ialah....
sepanjang bulan ramadhan ni,ye la kan
saya cuti sem,tak tahu nak buat apa kat rumah
jadinya blog-walking bila line broadband tak buat hal.
nak layan facebook,twitter bila 
semua blog dah terjah, yang update je la..
jadi "JOM KITA SERANG BLOG!!!"

terlupa pulek..segmen ni abis malam ni taw 18/8
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...