Thursday, August 18, 2011

SEGMEN : PEPERANGAN ANTARA BLOGGER

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/08/segmen-peperangan-antara-blogger.html

disebabkan tak de kerja nak buat..
jadi saya nak join segmen ni..
entry apa nak bagi untuk 'peperangan' ni
ialah....
sepanjang bulan ramadhan ni,ye la kan
saya cuti sem,tak tahu nak buat apa kat rumah
jadinya blog-walking bila line broadband tak buat hal.
nak layan facebook,twitter bila 
semua blog dah terjah, yang update je la..
jadi "JOM KITA SERANG BLOG!!!"

terlupa pulek..segmen ni abis malam ni taw 18/8

13 comments:

  1. dtg serang n kenal sini..

    ^___^

    ReplyDelete
  2. sila2..jangan segan2..hahaha
    serang balik!!

    ReplyDelete
  3. hai
    dtg dari segmnt "peperangan antara blogger"..
    serang jgn x serang..he..he..


    http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/08/peperangan-antara-blongger.html

    ReplyDelete
  4. serang !!!
    yihaaa~~
    nak serang pakai apa nie ?
    pakai meriam boleh?
    haha ;p

    ReplyDelete
  5. tepis semua serangan..
    benteng pertahanan..lagi hebat..fire wall hahha
    x dapat nak serang...

    ReplyDelete
  6. Boom !! :)

    http://aj-xplored.blogspot.com/2011/08/hangat-peperangan-antara-blogger.html

    ReplyDelete
  7. tak sampai hati nak serang blog nie..comel sangat..
    tak jadi serang lah..
    datang nak follow jerk..heheh :D
    klaw x kesah flow lah blk ea.. :)

    peace no serang serang! :))

    ReplyDelete
  8. kebabooommm...!!hahhaha..jom men serang2...ahhaah..smbil serang smbil follow u....serang saya smula dngan menekan FOLLOW..hahah!! ^_^

    ReplyDelete
  9. @AJ : owh baling bom ek... tunggu la nnt letak periuk api...(otak jahat)

    @nokakashichi: dah lama lerrr follow kamu...tenkiu!!

    ReplyDelete
  10. Serang sini...
    kebaboooommmm...
    haha...

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. jaga2 la lepas ni...sapa datang,dah letak periuk api dah...meletup nanti...sendiri tanggung..

    @zul fattah: selalu usha blog kamu pun

    ReplyDelete
  12. kitew mai cerang kat cie...lalalala

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post