Thursday, August 18, 2011

SEGMEN : PEPERANGAN ANTARA BLOGGER

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/08/segmen-peperangan-antara-blogger.html

disebabkan tak de kerja nak buat..
jadi saya nak join segmen ni..
entry apa nak bagi untuk 'peperangan' ni
ialah....
sepanjang bulan ramadhan ni,ye la kan
saya cuti sem,tak tahu nak buat apa kat rumah
jadinya blog-walking bila line broadband tak buat hal.
nak layan facebook,twitter bila 
semua blog dah terjah, yang update je la..
jadi "JOM KITA SERANG BLOG!!!"

terlupa pulek..segmen ni abis malam ni taw 18/8

13 comments:

saya cello191 said...

dtg serang n kenal sini..

^___^

ANISA said...

sila2..jangan segan2..hahaha
serang balik!!

sobri yaacob said...

hai
dtg dari segmnt "peperangan antara blogger"..
serang jgn x serang..he..he..


http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/08/peperangan-antara-blongger.html

Cik Bell said...

serang !!!
yihaaa~~
nak serang pakai apa nie ?
pakai meriam boleh?
haha ;p

ANISA said...

tepis semua serangan..
benteng pertahanan..lagi hebat..fire wall hahha
x dapat nak serang...

AJ said...

Boom !! :)

http://aj-xplored.blogspot.com/2011/08/hangat-peperangan-antara-blogger.html

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

tak sampai hati nak serang blog nie..comel sangat..
tak jadi serang lah..
datang nak follow jerk..heheh :D
klaw x kesah flow lah blk ea.. :)

peace no serang serang! :))

Dayanqphrofile said...

kebabooommm...!!hahhaha..jom men serang2...ahhaah..smbil serang smbil follow u....serang saya smula dngan menekan FOLLOW..hahah!! ^_^

ANISA said...

@AJ : owh baling bom ek... tunggu la nnt letak periuk api...(otak jahat)

@nokakashichi: dah lama lerrr follow kamu...tenkiu!!

Zul Fattah said...

Serang sini...
kebaboooommmm...
haha...

http://zulfattah.blogspot.com/

ANISA said...

jaga2 la lepas ni...sapa datang,dah letak periuk api dah...meletup nanti...sendiri tanggung..

@zul fattah: selalu usha blog kamu pun

mohamadhaziq_nursyafiqah said...

kitew mai cerang kat cie...lalalala

ECAH~ said...

serang!!!hehe

#68 WORDLESS WEDNESDAY