Wednesday, August 17, 2011

terlayan citer "One Litre of Tears"

citer ni dah pernah layan time matrik
disebabkan dah puas main dengan remote
tapi takde citer yg best kat tv
jadi,amik keputusan untuk layan citer ni
walaupun dah tengok banyak kali
mesti nangis...adeii sampai lebam rasanya mata ni
nanges sebab sedey sangat
bila nak control balik supaya tak nanges
boleh bertahan dalam...30 saat je
citer tu best based on real life..
inspiring me about life
hargai apa ada.. tentang apa je
bersyukur kita dapat berjalan,bercakap,berlari
walaupun ability dia hari ke hari makin hilang,
tapi ability dia menulis still ada.
melalui penulisan,dia bantu orang lain..
kan best saya pun bagi inspire kat orang lain
melalui blog saya..walaupun saya bukan dilahirkan sebagai penulis 
 kena tengok sendiri la ek citer ni..tak best dengar citer dari orang
mood : blessing~~
Post a Comment

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini