Friday, August 26, 2011

dah lama tak update..mood:persiapan raya

uishhh dah bersawang blog ni hehe
maaf la dah lama tak update
dah lama jugak tak blog-walking
terima kasih jugak pada sesiapa yang still singgah kat sini
tak de la buzy sangat..cuma buat mana yang patut
untuk persiapan nak raya ni..

ni nak kongsi sikit..kuih raya yang sangat sedap

kuih tart nenas berbentuk mangis
unik kan?? uishh sedap betul..
nampak besar ek? tak la..kecik je sebenarnya..
hehe kalau nak rasa..meh la datang rumah..
belum lagi raya,kuih raya dah habis..
macam mana nie..
jadi pada yang nak datang rumah raya ni..habaq awal2 ek..
"SELAMAT HARI RAYA semua"
jap lagi nak main bunga api la..(^_^)
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...