Friday, August 26, 2011

dah lama tak update..mood:persiapan raya

uishhh dah bersawang blog ni hehe
maaf la dah lama tak update
dah lama jugak tak blog-walking
terima kasih jugak pada sesiapa yang still singgah kat sini
tak de la buzy sangat..cuma buat mana yang patut
untuk persiapan nak raya ni..

ni nak kongsi sikit..kuih raya yang sangat sedap

kuih tart nenas berbentuk mangis
unik kan?? uishh sedap betul..
nampak besar ek? tak la..kecik je sebenarnya..
hehe kalau nak rasa..meh la datang rumah..
belum lagi raya,kuih raya dah habis..
macam mana nie..
jadi pada yang nak datang rumah raya ni..habaq awal2 ek..
"SELAMAT HARI RAYA semua"
jap lagi nak main bunga api la..(^_^)

10 comments:

Zul Fattah said...

cam best je..aku tak pernah lagi macam biskut raya mcam ni..huhu..
post r kat aku..aku nk try..

p/s : boleh tak ko tukar setting komen ni..buat pop up window..baru best aku nk komen.. huhu..:p

ANISA said...

owh nak try ek..hahaha..akan dipertimbangkan..

owh gitu ek..okay2...

Zul Fattah said...

haha.. mcam ni baru best..senang nk komen dan baca..
tapi.. gambar tu..bapak besar gile..

ANISA said...

dah baiki dah...hehe padahal setup smlm ok je..tak perasan lak...hahhaa
nmpk sgt ting tong hahahahaha(gelak cover abis)

Hashimah binti Ismail said...

ko buat sendiri ke?

ANISA said...

tak la..hehhehe..beli kat orang le..

G3-lina said...

eh buat sendiri ke?? asal cantik sgt ni?? aishhh!!! nak nak!!

**sorry lambat respond link anda

ANISA said...

taw xpe...cantik kan?? nak makan pun kena pikir...

p/s: xpe2 la G3-lina..

PeRmAtA bIrU said...

huhu... macam sedap jer kan??? teringin la nak satu..:)

ANISA said...

satu je?? hehehe dh mcm nak bg sample je..

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...