Wednesday, February 22, 2012

anime girl blog tukar header


salam kepada semua...
perasan tak header dah tukar??
sebelum ni yang ni

dan akhirnya saya still dengan konsep simple,anime style
akhirnya jadi la ni..


okay tak? atau saya perlu modified lagi?
konsep anime memang tak boleh lepas..
sebab saya bercita-cita nak jadi awek anime melayu <berangan>

kebudak-budakkan sangat ke? sorry la
hehhe (^_^)

p/s : baru message dengan lecturer cakap terima kasih sebab ajar semester lepas dan akhirnya dapat respond..
"setakat tu je saya mampu bantu untuk result u"
terharu sangat... walaupun subjek dia target tinggi tapi subjek tu antara saya ingat semua yang diajar..
subjek yang saya sangat suka.. mungkin terlebih yakin kot..
sama kes dengan subjek database la nieh
Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini