Thursday, February 23, 2012

#13 Spontaneous Thursday : blackberry ke ni?


salam kepada bloggers dan silent reader sekalian,
entry kali ni nak citer pasal


BLACKBERRY PINKBERRY
harga murah,
tak perlu charge sebab tak ada bateri pun,
sebenarnya ada beteri..guna bateri AA dan ada butang on off dibelakang,
tak perlu topup (dapat ke coverage),
siap ada gambar princess lagi sebagai wallpaper..

kepada yang suka pink..mungkin berminat hehehe
ha!! ada yang berminat?? 

dedicate untuk atiya (my little sister)
sebab ni dia yang punya..
I can see the future, she might want the real one in such young age...
Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini