Monday, February 13, 2012

"pantang betul..."


Assalamualaikum kepada semua... kali ni entry nak cakap pasal "pantang betul....kalau ada kereta dok 'cucuk2' dari belakang" taw tak apa rasanya "STRESS!!!"

kalau dah nampak double line tu memang la tak boleh nak potong,tapi tak perlu la dok 'cucuk2' dari belakang... bawak pun dah 70km/jam.. ha?? slow jugak ke? adeii...jalan kat area kampung,kalau dapat bawak laju tu..kira cukup okay dah...

kepada pengguna jalan raya terutama yang bawak kereta,lori,van...motor pun boleh jugak... jangan la dok 'cucuk2' dari belakang... kalau bahasa yang molek sikit, terlalu rapat dengan kenderaan depan..


pesanan ikhlas dari saya...dan ini pun untuk saya jugak..
#ingin mengubah dunia ke arah yang lebih baik..
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...