Monday, February 13, 2012

"pantang betul..."


Assalamualaikum kepada semua... kali ni entry nak cakap pasal "pantang betul....kalau ada kereta dok 'cucuk2' dari belakang" taw tak apa rasanya "STRESS!!!"

kalau dah nampak double line tu memang la tak boleh nak potong,tapi tak perlu la dok 'cucuk2' dari belakang... bawak pun dah 70km/jam.. ha?? slow jugak ke? adeii...jalan kat area kampung,kalau dapat bawak laju tu..kira cukup okay dah...

kepada pengguna jalan raya terutama yang bawak kereta,lori,van...motor pun boleh jugak... jangan la dok 'cucuk2' dari belakang... kalau bahasa yang molek sikit, terlalu rapat dengan kenderaan depan..


pesanan ikhlas dari saya...dan ini pun untuk saya jugak..
#ingin mengubah dunia ke arah yang lebih baik..

2 comments:

  1. akak paling geram orang potong kat double line atas jambatan lagi..

    ReplyDelete
  2. dengar je dh stress rasanya...
    sabar je la...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post