Sunday, February 05, 2012

"I become wedding planner?"


Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal kawan saya ajak suruh jadi wedding planner..
is this for real??

wahhh... satu penghormatan besar untuk jadi wedding planner.. tak ada pengalaman lagi ni tapi dah tengok macam mana cousin organise.. boleh la kot.. menarik2...

if it is huge success, boleh la tempah jadi wedding planner #eh


Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini