Sunday, February 05, 2012

"I become wedding planner?"


Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal kawan saya ajak suruh jadi wedding planner..
is this for real??

wahhh... satu penghormatan besar untuk jadi wedding planner.. tak ada pengalaman lagi ni tapi dah tengok macam mana cousin organise.. boleh la kot.. menarik2...

if it is huge success, boleh la tempah jadi wedding planner #eh


Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...