Sunday, February 05, 2012

"I become wedding planner?"


Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal kawan saya ajak suruh jadi wedding planner..
is this for real??

wahhh... satu penghormatan besar untuk jadi wedding planner.. tak ada pengalaman lagi ni tapi dah tengok macam mana cousin organise.. boleh la kot.. menarik2...

if it is huge success, boleh la tempah jadi wedding planner #eh


Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...