Sunday, February 05, 2012

"I become wedding planner?"


Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal kawan saya ajak suruh jadi wedding planner..
is this for real??

wahhh... satu penghormatan besar untuk jadi wedding planner.. tak ada pengalaman lagi ni tapi dah tengok macam mana cousin organise.. boleh la kot.. menarik2...

if it is huge success, boleh la tempah jadi wedding planner #eh


Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini