Sunday, February 19, 2012

tweet2 dengan blogger yang femus


salam kepada semua bloggers dan silent readers..
kali ni entry pasal saya twitter dengan hizami rahim yang femus dengan blog Budak lelaki Sebelah Pintu

mana pernah saya tweet dengan bloggers lain.. 
selain kawan sama-sama belajar.. terharu la ni...
mula-mula tweet ni...

 kemudian dia reply... ha..seriously still tak sangka..
still ada lagi yang dia reply...tapi ni je la... kang happy tak tentu pasal kata apa pulak..
nampak sangat kat twitter suka cakap sorang-sorang..sebab tweet pun dah 5800++


p/s: padahal dia rilek je...aku je gelabah semacam.. #ops

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...