Friday, February 24, 2012

Review citer Ra-One


hai semua.. kali ni nak buat review pasal citer Ra-One..
citer hindustan yang paling mahal tu..
pagi tadi baru layan citer ni, jadi buat review kejap la ok? (tak sangka buat review citer hindustan)

dibintangi oleh Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor, Arjun Rampal..
lebih pada cipta video game dan akhirnya come to live
ada cool move dari citer ni.. still masuk diakal..rasanya..
ada satu scene tu rasa lama sangat diaorang lawan-lawan..
dah nama pun citer hindustan, tak sah kalau tak menyanyi.
lagu a bit modern, tapi okay la..
plot cerita ada la permulaan, klimaks,ending berbaloi untuk 2 jam punye movie..

dalam citer ni ada watak game yang jahat (Ra-One) dan yang baik (G-One)
lepas tu game ni aplikasikan Artificial Intelligent (course kat fakulti sndr nieh)
Ra-One dan G-One ni belajar sendiri sebab sistem dah diprogram macam tu..

the main is...the story is nice and have moral value..
"the strength come from the heart"

try la tengok kepada penggemar citer hindustan..
Shah Rukh Khan walaupun hero yang 'agak' tua tapi still good looking taw

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...