Saturday, February 04, 2012

isu hangat di fb pasal sekolah lama ku..


Assalamualaikum kepada semua reader... entry kali ni nak citer pasal topik hangat yang tengah panas kat facebook yang telah dipost oleh Cikgu Ramli.. cikgu sekolah saya.. beliau sangat rajin update apa2 pasal sekolah.. rasa macam taw je apa-apa pasal sekolah,thanks cikgu..

okay ini lah isu nya.. ADIK NAJWA LATIF MASUK SAINS MUAR???
haha kantoi cikgu Ramli stalker... baru-baru ni kemasukan pelajar form 4.. maklum la sekolah SAMURA tu pun ada form 4 dan form 5 je.. so,kedatangan pelajar form 4,memang antara event yang dinanti-nantikan..

ada-ada je kan... kepada yang baru masuk SAMURA tu...good luck sepanjang ada kat sana.. dapat registed name yang pelik-pelik, tu adalah biasa.. aduh, rindu pulak kat sekolah tetiba.. teringat masa first time jejak kat SAMURA..
enjoy reading this.. (^_^)
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...