bila peminat fanatik bola bertemu...


Assalamualaikum kepada semua... entry kali ni tetiba je teringat...jadi...kena tulis cepat-cepat.. takut lupa lagi.

pada suatu hari.. (mood bercerita) kami naik satu kereta dan kami semuanya perempuan..(girl's car..rock on!!)
nak bagi lagi naik mood, kereta kami ni penuh sticker LIVERPOOL.. dalam kereta pun bantal LIVERPOOL jugak.. tengah-tengah drive tu tetiba sebelah kanan kami,lalu la satu kereta ni.. MANCHESTER UNITED nye fan (all guys).. huih, masing-masing jeling.. mula-mula kami tak faham,nape la kami ditenung dengan tajam sekali..rupanya...kereta LIVERPOOL..

keadaan bertambah bengang kepada MU fan ni,bila kami 'memotong'... amik masa jugak untuk kami fahamkan situasi tu...

ish2... dasyatkan bila penangan peminat ni.. LIVERPOOL nye kereta ni ayah yang make-up dan touch up,jadi...kami ni bawak je..
kalau nampak kereta kenari kuning,sticker LIVERPOOL besar-besar...tu kemungkinan kereta yang saya maksudkan.. enjoy it.. (^_^)
Post a Comment

Popular Posts