semua dah dapat result


Assalamualaikum kepada semua yand sudi jenguk blog saya yang simple ni.. tengok blog orang lain,wow... lawa sangat.. hanya mampu tengok aje la.. sebab kalau comel2 sangat pun,bukan la diri ku ini #rendahdiri

jadi semalam blog-walking...majority bloggers semua cakap pasal naik semester baru.. cerita pasal result... tapi lambat pulak bagi UiTM.. tah la kenapa... berdebar jugak nak dapat result...

entry kali ni nak cakap tahniah kepada bloggers atau sape-sape yang dapat result yang bagus-bagus... tu hasil usaha korang semua kn? bagi yang naik semester baru...berusaha la ke arah yang lebih baik...
"kita bukan kejar ke arah kesempurnaan tapi menjadi lebih baik" ---> ayat sendiri ni

sampai sini aje... chow (^_^)
Post a Comment

Popular Posts