Sunday, February 26, 2012

walaupun aku tak suka katak tapi.....


salam bloggers dan semua (mood: excited)
walaupun saya tak suka katak (baca link ni)
tapi untuk citer anime Sargent Keroro, kaum katak-katak ni jadi dimaafkan..

tiap petang mesti layan citer ni kat Animax...
okay saya ngaku mereka ni comel belaka dan sibuk nak takluk bumi..

dengan watak masing-masing ada yang innocent, giler, unpredictable..
asyik gelak je tengok mereka..

p/s: suka kat Tamama, Dororo..opps nampak sangat taksub...
p/ss: still tak suka katak walaupun tengok citer ni...NEVER..
p/sss: tajuk guna aku...tapi kat post entry guna saya...maaf ek...hohohoho(tandanya malu sudah)

picture from google
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...