teringat time study week aritu...



Assalamualaikum kepada semua yang datang jenguk blog saya... ha...entry kali ni "teringat time study week aritu" tu bukan la nak citer pasal berhempas pulas study tu (metafora je lebih ni)

3 hari yang lepas, saya pergi fakulti...biasa la sayang kat fakulti lebih walaupun hari cuti sem... jadi teringat la masa tu,tengah study tiba-tiba datang sekumpulan monyet (betul tak penjodoh bilangan ni?)

wahhh...mana nak cari...monyet berlegar-legar kat fakulti.. jangan terkejut,memang diaorang monyet-monyet ni berkeliaran dengan bebasnya... monyet tu pandai-pandai taw.. bukak tong sampah cari makanan... saya pernah nampak dengan mata sendiri (kes sebelum-sebelum ni) ada seekor monyet ni minum air Pepsi.. cari yang branded je.. aduii...memang dah ter'educated' pulak diaorang ni.. ada yang amik nasi lemak.. ha!! pernah nampak ada yang amik sundae MCD tu...uisshhh terer betul...

tapi hari tu balik kat fakulti, tak nampak pulak diaorang tu..hope naik semester tak jumpa la...

p/s: dah buat aduan kat HEP UiTM..sendiri pergi cakap.. jalankan tugas sebagai exco aduan dan kebajikan FSKM...terbaikkk
Post a Comment

Popular Posts