Saturday, September 01, 2012

trending twitter today: #AdamTakMandi


Assalamualaikum... kali ni entry blog di-update dengan aktifnya... 


sekali lagi kawan aku ni jadi mangsa...dengan dia je terasa diri ni nak femus kat twitter...konon nak trending kan diri sendiri... Yang pasal #AdamTakMandi ni...tak tahu sape mulakan...tapi...banyak tweet yang mengatakan 

"it was the stupidest hashtag ever"


apa-apa pun...pendapat masing-masing kan...tapi pada pendapat saya, mungkin ada nak prank kan si adam ni... jadi saya ada impian sendiri nak hashtag kan diri sendiri supaya jadi trending...owh bukan la tujuan utuk mencapub pun...just for fun... one more thing, pasal #AdamTakMandi ni...jangan lak ada yang attack sape-sape nama Adam...tak bersalah hamba Allah tu...peace..chow..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...