Saturday, September 01, 2012

trending twitter today: #AdamTakMandi


Assalamualaikum... kali ni entry blog di-update dengan aktifnya... 


sekali lagi kawan aku ni jadi mangsa...dengan dia je terasa diri ni nak femus kat twitter...konon nak trending kan diri sendiri... Yang pasal #AdamTakMandi ni...tak tahu sape mulakan...tapi...banyak tweet yang mengatakan 

"it was the stupidest hashtag ever"


apa-apa pun...pendapat masing-masing kan...tapi pada pendapat saya, mungkin ada nak prank kan si adam ni... jadi saya ada impian sendiri nak hashtag kan diri sendiri supaya jadi trending...owh bukan la tujuan utuk mencapub pun...just for fun... one more thing, pasal #AdamTakMandi ni...jangan lak ada yang attack sape-sape nama Adam...tak bersalah hamba Allah tu...peace..chow..
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini