#3 patut ke tak: kes curi seat wayang??


Assalamualaikum kepada semua...hye2 jugak...
benda ni berlaku weekend yang lepas..pergi hangout dengan kawan-kawan kat Setia Alam Mall..
nak pergi tengok cerita Resident Evil..
disebabkan lambat masuk...tiba-tiba tengok seat kami ada orang duduk..
puas la check banyak kali...kot-kot la salah pandang...
juling mata nak tengok...wayang dah gelap time tu...
antara kami, masing-masing tolak suruh tanya...
dari pak cik google

akhirnya, saya sendiri pergi tanya...
dan...memang yea...mereka yang salah...pelik jugak la...diaorang ni beli tiket ke tak...
memang spot kami untuk tengah-tengah, dan tak berapa nak perlu dongak sangat..
kata orang kampung saya, "just nice la.."

setelah saya confirmkan...mereka beransur pergi seat paling depan...tempat yang tak ada orang...
bertambah hairan la saya...tapi sedap sebab cerita dah start..peduli la...janji seat dah dapat..
hati senang, on aje tengok cerita...
tak sangka ada jugak ea macam ni...sebab first time terkena...tu nak share kat post kali ni...
ada yang pernah terkena jugak ke? apa korang buat?
patut ke tindakan saya tu?
4 comments

Popular Posts