Friday, September 28, 2012

#3 patut ke tak: kes curi seat wayang??


Assalamualaikum kepada semua...hye2 jugak...
benda ni berlaku weekend yang lepas..pergi hangout dengan kawan-kawan kat Setia Alam Mall..
nak pergi tengok cerita Resident Evil..
disebabkan lambat masuk...tiba-tiba tengok seat kami ada orang duduk..
puas la check banyak kali...kot-kot la salah pandang...
juling mata nak tengok...wayang dah gelap time tu...
antara kami, masing-masing tolak suruh tanya...
dari pak cik google

akhirnya, saya sendiri pergi tanya...
dan...memang yea...mereka yang salah...pelik jugak la...diaorang ni beli tiket ke tak...
memang spot kami untuk tengah-tengah, dan tak berapa nak perlu dongak sangat..
kata orang kampung saya, "just nice la.."

setelah saya confirmkan...mereka beransur pergi seat paling depan...tempat yang tak ada orang...
bertambah hairan la saya...tapi sedap sebab cerita dah start..peduli la...janji seat dah dapat..
hati senang, on aje tengok cerita...
tak sangka ada jugak ea macam ni...sebab first time terkena...tu nak share kat post kali ni...
ada yang pernah terkena jugak ke? apa korang buat?
patut ke tindakan saya tu?

4 comments:

Fiza Suhaimi said...

tak pernah la pulak terjadi macam tu.. tapi dorang mana boleh buat sesuka hati macam tu kan..

Anisa Anuar said...

tu la pasal....bertambah konfius la diri ini

Michelle Hopell said...

patut la tindakan awak tu ..
tu kan tempat duduk korang.

Anisa Anuar said...

tu la byr pun bukan murah tu...ish2...tak patut betul..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...