Friday, September 28, 2012

ayat best member...


Assalamualaikum kepada semua...memandangkan ayat-ayat yang dikeluarkan tak ada copyright..
jadi...saya mengambil keputusan meng-copyright kan di sini...

ayat ni datang dari cousin (akak sedare to be exact)
disebabkan kemalasan saya untuk menggunakan signal kereta..
kena la setepek ayat ni...

"signal tu beli sekali dengan kereta...bukan beli asing-asing..
guna je la signal tu..."

alahaiii...disebabkan betul ayat tu...mengiya kan aje la...haaa!! lepas ni guna je ayat ni..
kepada yang malas nak guna signal tu...rajin-rajin la guna ea...

tunggu la kemunculan ayat seterusnya...
hehehe...kalau ada...korang nak buat untuk jadi post korang pun boleh...
(^_^)
dari en.google

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...