Friday, September 28, 2012

ayat best member...


Assalamualaikum kepada semua...memandangkan ayat-ayat yang dikeluarkan tak ada copyright..
jadi...saya mengambil keputusan meng-copyright kan di sini...

ayat ni datang dari cousin (akak sedare to be exact)
disebabkan kemalasan saya untuk menggunakan signal kereta..
kena la setepek ayat ni...

"signal tu beli sekali dengan kereta...bukan beli asing-asing..
guna je la signal tu..."

alahaiii...disebabkan betul ayat tu...mengiya kan aje la...haaa!! lepas ni guna je ayat ni..
kepada yang malas nak guna signal tu...rajin-rajin la guna ea...

tunggu la kemunculan ayat seterusnya...
hehehe...kalau ada...korang nak buat untuk jadi post korang pun boleh...
(^_^)
dari en.google

1 comment:

Hawa Ey said...

he3 pedas betul ayat ur akak sedare :P

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...