Wednesday, September 12, 2012

quick update: niat nak bertanya...


Assalamualaikum semua... ni namanya quick entry...hahaha...okay mulanya macam ni...
niat nak betanya kat sorang akak ni...kan tengah internship ni...poyo~~~

tanya broadband apa yang laju kat putrajaya ni...sebab ingat nak ada la broadband,boleh la rajin nak update blog...yea la tu ek...tah tah lebih sibuk dengan twitternya...kekeke... jadi, tak pasal-pasal ada la dua,tiga orang dok sambung lagi citer pasal broadband dan masalah mereka...detail penceritaan mereka agak kabur sebab tak nak la amik port..... semuanya berpunca dari saya la....kekkeke...

tu la orang cakap, malu bertanya sesat jalan...ni dah terlebih tanya...cerita boleh linking pulak....hahahha...

masih dalam prosess nak membiasakan diri.. harap semuanya berjalan lancar...amin...
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini