Thursday, September 27, 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
saya telah dijemput oleh Zamani84 aiseh terharu pun ada...sebenarnya, memang nak join segmen ni..
tapi tah kenapa meragam pulak bila nak buat new post...

kiut miut banner ni... 1D pulak tu... comel2
kepada blogger sekalian...yang nak menangkap follower korang boleh join segmen ni..
tak perlu menangkap sama ada dengan cara memancing, membomoh (ish tak baik,berdosa taw)
mahupun tangkap macam game polis and theif tu...dengan hanya join segmen ni..insya-Allah...ada yang rasa terpaut dihati, lalu.....klik butang follow kat tepi tu...
okay cukup dengan merapu...tarikh tutup segmen ni 30 september, 11 malam

saya nak tag atau lebih sopan....saya nak mempelawa 


ni nak tolong korang berdua lagi banyak die hard fan ma...hehehe..mau tak??

owh lupa nak mention...sekarang follower ada... 240
nak tangkap follower seramai ni pun, uishhh macam-macam cara la...
cara naruto, dragon ball Z, pokemon yang saya gunakan...hehehe
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...