Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
saya telah dijemput oleh Zamani84 aiseh terharu pun ada...sebenarnya, memang nak join segmen ni..
tapi tah kenapa meragam pulak bila nak buat new post...

kiut miut banner ni... 1D pulak tu... comel2
kepada blogger sekalian...yang nak menangkap follower korang boleh join segmen ni..
tak perlu menangkap sama ada dengan cara memancing, membomoh (ish tak baik,berdosa taw)
mahupun tangkap macam game polis and theif tu...dengan hanya join segmen ni..insya-Allah...ada yang rasa terpaut dihati, lalu.....klik butang follow kat tepi tu...
okay cukup dengan merapu...tarikh tutup segmen ni 30 september, 11 malam

saya nak tag atau lebih sopan....saya nak mempelawa 


ni nak tolong korang berdua lagi banyak die hard fan ma...hehehe..mau tak??

owh lupa nak mention...sekarang follower ada... 240
nak tangkap follower seramai ni pun, uishhh macam-macam cara la...
cara naruto, dragon ball Z, pokemon yang saya gunakan...hehehe

Comments

hazwan hairy said…
ada msa kang nak join juga leh tmbh kenalan lg..hehe
hazwan hairy said…
sudi..nnti hery tgk2 ok...tp time kat umh lah skrg xsmpt nk wat entry..semuanya auto..haha
Anisa Anuar said…
xpe pun...janji join aje...okay??
terima kasih en.hairy
hahah nk kne tangkap jgak byk followers ni xD
Thanks for the tagged ^^
Michelle Hopell said…
sy follow kamu ngan cara doraemon :P

dah follow haritu~ =)
shar90 said…
dh poloe kamu jgk... hee
yup.. minat jgk r anime tp sye lg minat manga sbb suke lukis2... hehee :)
Nur Razlinda said…
hye...
salam perkenalan..
datang terjah dan tangkap awak dari segmen yg sama !! :D
maszull said…
assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)
Liyana Jasmi said…
datang membalas kunjungan ;) done follow sini!
Anisa Anuar said…
terima kasih atas kunjungan semua...dan kepada yg follow jugak...saya harap saya tak akan hampakan semua..
saedah syakir said…
saya dah follow sini... jgn lupe follow me 2,,,, tq n luv u
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html
Nurul Haidah said…
haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com
Ekah Atiqkah said…
done follow sini, jgn lupe follow kita yer :)

http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)
Emas Putih said…
hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
Eraz Fadli said…
Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
Mrs.BuduBilis said…
assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
aisyah humaira' said…
dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html
miz ruha said…
berkunjung dari segmen yang sama~~
^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
FL blogh0use said…
yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
salam perkenalan =))

like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,
irwan alessa said…
salam, datang singgah sini dari segmen yang sama.. follow blog awak sekali.. hit me back ok??

http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
Cik Fie said…
dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Popular Posts