Wednesday, September 19, 2012

teringin nak buat segmen,patut ke tak??


Assalamualaikum semua dan hye3.... saya ni ada simpan hasrat nak buat segmen...tapi saya perlukan kerjasama dari semua... duration?? kasi lama sikit la.... maybe sebulan... tapi mana yang dah buat tu, akan terus dilayan la... segmen apa nak buat?? ala-ala 'tempat nak selesaikan masalah'
owh...bukannya sampai nak kena belasah orang ke hape...tak...tak...

saya cerita secara ringkas la yea... korang ajukan apa-apa je masalah kat segmen tu...kalau saya boleh bagi cadangan, okay la kan....andai kata saya tak tahu nak jawab, saya terbuka siapa-siapa nak jawab...
bunyi macam senang je kan?? tak tahu lagi dapat tak nak buat.... rasanya okay tak?

dah selalu sangat orang promote blog....so,nak buat lain dari yang lain.... tengah memikirkan syarat-syarat jugak ni....andai kata risky, saya batalkan niat saya ni...nak tengok feedback dari semua


Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...