Wednesday, September 26, 2012

Minggu akhir Nada Cinta




 
Assalamualaikum semua…dan hye…akhirnya cerita Nada Cinta di saluran Astro Ria 104 dah sampai ke minggu akhir…. Saya punya la layan cerita ni dari September tahun   lepas… sampai la setahun nak tunggu cerita ni habis…mana tak nye episode sampai 260…



Dari satu masalah datang satu masalah….walaupun miss 2 bulan punye episode, still dapat paham lagi cerita…. Sekarang semua dah tahu Ricky kena penjara lima tahun yang lalu dan dituduh terrorist… macam-macam plot cerita… Martin dengan Vanna masih dengan dendam nak jatuhkan kawan-kawan Ricky dan Nada…

Walaupun macam boleh predict jalan cerita tapi tak tahu nape masih setia nak tengok…sebab Randy Pangalila?? Macam tak je….dengan shooting semua nak dekat muka, kadang-kadang ada jugak rasa tak paham kenapa scene tempat yang sama Nampak macam shooting banyak tempat…masih lagi nak tengok….ni namanya dari mula lagi dah pergi layan cerita…ni la padahnya…

Ada tak yang sama macam saya?? Start 1 Oktober  mula la cerita indon baru kat Astro Ria…tak silap ceritanya Benci Jadi Cinta…Nia Ramadhani heroinenye (tu je yang tahu)…tak berani nak cakap saya tak akan layan cerita ni sebab nanti nak jugak tahu endingnya… nanti last-last terjerat dengan janji tu #urgh
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...