Monday, September 03, 2012

Check keberatan blog


Assalamualaikum...tadi membelek Blog Fendy...pastu figure out macam mana nak check keberatan blog yang ada sesetengah reader complain tak suka datang blog kita sebab berat...tak hingin nak jejak kat blog ni... ni result blog saya..

guna Web Tool


guna GTmetrix.com
mungkin tak banyak sangat kot nak beratnya blog ni...frankly, tak berapa terkejut dengan result ni.. lepas tu ada recommand kan satu lagi nak checknya...
ada dicadangnya lagi satu guna searchmetrics rapid...tapi ternyata sama aje... korang pulak macam mana? periksa la sama ada blog korang ni berat atau tak...selamat mencuba kawan-kawan...

2 comments:

Everything's Everythings said...

Alhamdulillah, page aku pun dapat A juga xD

@YUNID@TI said...

nak try jugak la...

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...