Monday, September 03, 2012

Check keberatan blog


Assalamualaikum...tadi membelek Blog Fendy...pastu figure out macam mana nak check keberatan blog yang ada sesetengah reader complain tak suka datang blog kita sebab berat...tak hingin nak jejak kat blog ni... ni result blog saya..

guna Web Tool


guna GTmetrix.com
mungkin tak banyak sangat kot nak beratnya blog ni...frankly, tak berapa terkejut dengan result ni.. lepas tu ada recommand kan satu lagi nak checknya...
ada dicadangnya lagi satu guna searchmetrics rapid...tapi ternyata sama aje... korang pulak macam mana? periksa la sama ada blog korang ni berat atau tak...selamat mencuba kawan-kawan...
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...