Monday, September 24, 2012

tutorial pakai samping


Assalamualaikum semua....kali ni nak share tutorial pakai samping yang tepi ikat bunga.... semalam sedare nak kenduri kawen,aiseh....tak da sape yang terer buat....sian pengantin nak bersiap...lastly, cari tutorial nak pakai samping....




haaa pengantin lelaki...kalau tak ada mak andam nanti,boleh buat sendiri...tengok tutorial ni...saya pun kena belajar...nanti adik-adik saya kang mencari jugak saya nanti...hehehe...so,saya tak boleh nak kelas kan tutorial ni just for guys...

4 comments:

  1. tetber rindu nk raya balik..haha..raya haji ja la..

    ReplyDelete
  2. raja haji pun pakai samping ea??

    ReplyDelete
  3. eh..ada lagu raya....hehe.. buat para isteri pun nak kena belajar ni..nanti suami nak pergi sembahyang raya, tntu nak pkai cntik2 kan..hehe

    ReplyDelete
  4. pergh, hensem mamat tuh.
    tapi video tak clear la dik.
    huhuhuhu

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post