Monday, September 24, 2012

tutorial pakai samping


Assalamualaikum semua....kali ni nak share tutorial pakai samping yang tepi ikat bunga.... semalam sedare nak kenduri kawen,aiseh....tak da sape yang terer buat....sian pengantin nak bersiap...lastly, cari tutorial nak pakai samping....




haaa pengantin lelaki...kalau tak ada mak andam nanti,boleh buat sendiri...tengok tutorial ni...saya pun kena belajar...nanti adik-adik saya kang mencari jugak saya nanti...hehehe...so,saya tak boleh nak kelas kan tutorial ni just for guys...

4 comments:

hazwan hairy said...

tetber rindu nk raya balik..haha..raya haji ja la..

Anisa Anuar said...

raja haji pun pakai samping ea??

Mimie Najib said...

eh..ada lagu raya....hehe.. buat para isteri pun nak kena belajar ni..nanti suami nak pergi sembahyang raya, tntu nak pkai cntik2 kan..hehe

Jun said...

pergh, hensem mamat tuh.
tapi video tak clear la dik.
huhuhuhu

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...