Monday, September 24, 2012

tutorial pakai samping


Assalamualaikum semua....kali ni nak share tutorial pakai samping yang tepi ikat bunga.... semalam sedare nak kenduri kawen,aiseh....tak da sape yang terer buat....sian pengantin nak bersiap...lastly, cari tutorial nak pakai samping....




haaa pengantin lelaki...kalau tak ada mak andam nanti,boleh buat sendiri...tengok tutorial ni...saya pun kena belajar...nanti adik-adik saya kang mencari jugak saya nanti...hehehe...so,saya tak boleh nak kelas kan tutorial ni just for guys...
Post a Comment

Ter-pelajar kah mereka?

Hi semua. Biarkan Nisa buat bebelan untuk hari ni. Setelah sekian lama, Nisa rasa perlu ada tindakan.Perkara ini berlaku di kawasan diman...

Cerita Panas Blog Minggu Ini