Thursday, September 27, 2012

"memang semua nama Anisa macam ni ek..."


Assalamualaikum semua... macam panjang pulak tajuk post kali ni...hahhaa... satu hari pergi main badminton dengan office-mate...macam-macam gelagat keluar dalam diri ni...gaya macam tak pernah main pun ada, gaya macam tadika atau orang panggil kanak-kanak ribena pun ada...tiba-tiba keluar la statement,

"memang semua nama Anisa macam ni ek..."

saya hanya mampu senyum aje la...katanya...kebetulan sahabat baik dia yang bernama Anisa juga,perangainya seakan-akan seperti saya...begini la reaksi saya sepanjang diceritakan..

aiseh....kepada semua Anisa sekalian...maaf la ek...dah burukkan nama kita...hehhee...but it wasn't so bad,rite??
maybe I should see it different way...mungkin dia nak puji tu....tapi..biasa la...perempuan ni...orang dah puji, tak tahu nak respond apa...hehehe... andai kata ada 7 yang nama Anisa....perangai seakan-akan macam saya...mungkin boleh buat kesimpulan tu....hahaha...dah macam tajuk research pulak...

3 comments:

  1. Hahah ok lah tu kalau dpt twin nama sama xD

    ReplyDelete
  2. biasalah tu. itu cuma pandangan dia saja. tak bermakna apa-apa pun. yang penting, kita jadi diri kita.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  3. boleh la tu sama nama sama gila2. hehehe :D

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post