Thursday, September 27, 2012

"memang semua nama Anisa macam ni ek..."


Assalamualaikum semua... macam panjang pulak tajuk post kali ni...hahhaa... satu hari pergi main badminton dengan office-mate...macam-macam gelagat keluar dalam diri ni...gaya macam tak pernah main pun ada, gaya macam tadika atau orang panggil kanak-kanak ribena pun ada...tiba-tiba keluar la statement,

"memang semua nama Anisa macam ni ek..."

saya hanya mampu senyum aje la...katanya...kebetulan sahabat baik dia yang bernama Anisa juga,perangainya seakan-akan seperti saya...begini la reaksi saya sepanjang diceritakan..

aiseh....kepada semua Anisa sekalian...maaf la ek...dah burukkan nama kita...hehhee...but it wasn't so bad,rite??
maybe I should see it different way...mungkin dia nak puji tu....tapi..biasa la...perempuan ni...orang dah puji, tak tahu nak respond apa...hehehe... andai kata ada 7 yang nama Anisa....perangai seakan-akan macam saya...mungkin boleh buat kesimpulan tu....hahaha...dah macam tajuk research pulak...

3 comments:

Everything's Everythings said...

Hahah ok lah tu kalau dpt twin nama sama xD

NASZ said...

biasalah tu. itu cuma pandangan dia saja. tak bermakna apa-apa pun. yang penting, kita jadi diri kita.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Michelle Hopell said...

boleh la tu sama nama sama gila2. hehehe :D

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...