Friday, September 28, 2012

That's Not My Name


Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
post kali ni bukan nak suruh teka nama siapa2 pun...
nak cerita satu incident yang berlaku pada diri saya ni...kira-kira 9 tahun yang lalu..
tiap kali saya pulang dari sekolah akan dijemput sama ada dari bapak ataupun pak ngah saya...
 hari jumaat...belakang sekolah...
ada bas sekolah yang dipenuhi dengan budak-budak lelaki...
saya duduk diam-diam tunggu bapak jemput..bersama cousin..
tiba-tiba budak lelaki yang ramai tu..duduk menjerit tah nama siapa-siapa la..

"Siti!! Nur!! Aminah!!...."
macam-macam nama la keluar...rupanya mereka tengah menjerit ke arah kami..
konon-konon ada diantara kami akan toleh...
hahaha...tu yang terasa sesuai pulak lagu ni kat diaorang..


lagu That's Not My Name by the Ting Tings
tak pernah tgk video klip macam mana...streaming tak berapa elok kan...
agak2 video tak okay,habaq cheq na...tapi nak suh fokus part chorus je..

repeat benda sama je.."That's Not My Name"

haaa...berbalik pada cerita...tiba-tiba ada sorang teka betul la...
"ANISA!!!" aisehhh...how come...macam mana tahu ni...buat tak tahu je la...
rupenya...rupenya korang nak tahu macam mana dia tahu..
owh by the way, saya tak ada kawan laki time sekolah kat Kuala Pilah ni...none!!
dia tahu...sebab saya pakai name tag gedabak besar..
cepat-cepat tutup name tag...
saya ni skema sikit....kalau macam mana bersiap pergi sekolah,balik pun macam tu jugak la..
name tag salah satu nya...
Post a Comment

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...