Friday, September 28, 2012

That's Not My Name


Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
post kali ni bukan nak suruh teka nama siapa2 pun...
nak cerita satu incident yang berlaku pada diri saya ni...kira-kira 9 tahun yang lalu..
tiap kali saya pulang dari sekolah akan dijemput sama ada dari bapak ataupun pak ngah saya...
 hari jumaat...belakang sekolah...
ada bas sekolah yang dipenuhi dengan budak-budak lelaki...
saya duduk diam-diam tunggu bapak jemput..bersama cousin..
tiba-tiba budak lelaki yang ramai tu..duduk menjerit tah nama siapa-siapa la..

"Siti!! Nur!! Aminah!!...."
macam-macam nama la keluar...rupanya mereka tengah menjerit ke arah kami..
konon-konon ada diantara kami akan toleh...
hahaha...tu yang terasa sesuai pulak lagu ni kat diaorang..


lagu That's Not My Name by the Ting Tings
tak pernah tgk video klip macam mana...streaming tak berapa elok kan...
agak2 video tak okay,habaq cheq na...tapi nak suh fokus part chorus je..

repeat benda sama je.."That's Not My Name"

haaa...berbalik pada cerita...tiba-tiba ada sorang teka betul la...
"ANISA!!!" aisehhh...how come...macam mana tahu ni...buat tak tahu je la...
rupenya...rupenya korang nak tahu macam mana dia tahu..
owh by the way, saya tak ada kawan laki time sekolah kat Kuala Pilah ni...none!!
dia tahu...sebab saya pakai name tag gedabak besar..
cepat-cepat tutup name tag...
saya ni skema sikit....kalau macam mana bersiap pergi sekolah,balik pun macam tu jugak la..
name tag salah satu nya...

5 comments:

Michelle Hopell said...

ecehh .. ada laki nak ngorat lettew.
hehe ..

saya suka lagu ni. tp mcm awak jugak, repeat lirik sama je thats not my name ..
hahaha~~

Anisa Anuar said...

tu zaman budak2 lagi...nk mengacau je tu...
kan2...lirik tu je diulang2

Everything's Everythings said...

hahah pandai juga cara diorg mengorat tu, mana tahu betul plak kan teka2 tu xD

Thats not my name..
thats not my name...
kau ad nyanyi lagu ni tak kt dorg? xD

Anisa Anuar said...

tak sempat pulak nak nyanyi...ada pulak jd falsh mob nnt kat situ...mungkin ala2 glee

Zul De Alexis said...

kemain lg..hahaha....coel lak nmpk bila baca n hayati..kih2

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...