Monday, September 24, 2012

jadi diri sendiri


Assalamualaikum semua...dan hye...kali ni nak share something... saya ni bukan la blogger yang aktif...tapi minat untuk menulis...nasihat saya kepada ada yang berkeinginan nak berkecimpung dunia blog ni...

jadi la diri anda sendiri...

kalau anda jenis suka bergambar, terus kan... anda suka jalan-jalan cari makan,boleh buat review tempat-tempat best yang boleh orang pergi...kasi tahu price sekali yea...nak lagi mantap,cara nak pergi....
kalau kaki wayang...cerita kan apa yang korang tengok...
lepas baca People Want the Real You  pandangan kita terhadap persekitaran pun penting...entry yang kita tulis tu melambangkan peribadi kita sendiri... self confidence, brave tu semua ada bila kita menulis entry... tak semua orang berani untuk luahkan apa yang dia fikir, dia rasa dan sebagainya...

keep on writing people...create good thing around you...there is someone out there would love to hear your thought...it could be me,you know... (^_^)

2 comments:

Michelle Hopell said...

setuju ..
mcm saya kadang2 takut nak menulis apa yg sy rasa ..
kalo dah menaip tu lepas tengok hasilnya,eii rasa takut plak.
tp me is always me , saya akan taip jugak apa sy rasa =D

@YUNID@TI said...

; )

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...