Monday, September 24, 2012

jadi diri sendiri


Assalamualaikum semua...dan hye...kali ni nak share something... saya ni bukan la blogger yang aktif...tapi minat untuk menulis...nasihat saya kepada ada yang berkeinginan nak berkecimpung dunia blog ni...

jadi la diri anda sendiri...

kalau anda jenis suka bergambar, terus kan... anda suka jalan-jalan cari makan,boleh buat review tempat-tempat best yang boleh orang pergi...kasi tahu price sekali yea...nak lagi mantap,cara nak pergi....
kalau kaki wayang...cerita kan apa yang korang tengok...
lepas baca People Want the Real You  pandangan kita terhadap persekitaran pun penting...entry yang kita tulis tu melambangkan peribadi kita sendiri... self confidence, brave tu semua ada bila kita menulis entry... tak semua orang berani untuk luahkan apa yang dia fikir, dia rasa dan sebagainya...

keep on writing people...create good thing around you...there is someone out there would love to hear your thought...it could be me,you know... (^_^)

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini