Saturday, September 29, 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOG-WALKING jommm!!!


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak...
penutup segmen bagi bulan September..


klik kat banner ni kalau nak join...
sebab lately tersangat rajin nak blog-walking...nk jogging malas..
join la ramai-ramai...semua dialu-alukan...

segmen ni sampai 1 Oktober 2012, jam 8.00 pagi...
ditunda ke 8 Oktober...boleh la siapa-siapa nak join lagi

kepada blog-walking sini...selamat datang...
singgah la mana-mana..baca post yang lama-lama ke..
andai kata nak follow,tiada paksaan...
saya lebih suka kalau anda rela hati follow saya...

"kenal maka tak cinta kan..."

13 comments:

  1. tu la...nanti nak tunggu full list...then blog-walking dgn mengganas...

    ReplyDelete
  2. rajin2 BW mesti mkin ramai baca n komen..hehehe...

    ReplyDelete
  3. ecehh dia pun join segmen sama ..
    hehe.
    selamat bersegmen aka blogwalking ;D

    ReplyDelete
  4. Hai, dri segmen yg sma...jom BW & follow back...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html
    Thankss...

    ReplyDelete
  5. salam
    terjah dari segmen BW yg sama..
    salam ukhwah..jom follow back ! :D

    ReplyDelete
  6. Salam.. hye..
    dri segmen yg sme...
    done follow u ^^
    nsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehe..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab sudi join segmen ni.. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

    http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

    Selamat Berblogwalking.. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat singgah semua...mari la meriahkan lagi blog ni...terima kasih

    ReplyDelete
  9. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama + follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini sambail follow,

    Jom follow saya sekali,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. Follow dan singgah dari segmen yang sama .datang terjah balik :)

    http://gadismataempat.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post