Saturday, September 29, 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOG-WALKING jommm!!!


Assalamualaikum kepada semua...dan hye jugak...
penutup segmen bagi bulan September..


klik kat banner ni kalau nak join...
sebab lately tersangat rajin nak blog-walking...nk jogging malas..
join la ramai-ramai...semua dialu-alukan...

segmen ni sampai 1 Oktober 2012, jam 8.00 pagi...
ditunda ke 8 Oktober...boleh la siapa-siapa nak join lagi

kepada blog-walking sini...selamat datang...
singgah la mana-mana..baca post yang lama-lama ke..
andai kata nak follow,tiada paksaan...
saya lebih suka kalau anda rela hati follow saya...

"kenal maka tak cinta kan..."

13 comments:

Everything's Everythings said...

Selamat berblogwalking~~

Anisa Anuar said...

tu la...nanti nak tunggu full list...then blog-walking dgn mengganas...

Zul De Alexis said...

rajin2 BW mesti mkin ramai baca n komen..hehehe...

Michelle Hopell said...

ecehh dia pun join segmen sama ..
hehe.
selamat bersegmen aka blogwalking ;D

siti situ sana sini said...

Hai, dri segmen yg sma...jom BW & follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html
Thankss...

Nur Razlinda said...

salam
terjah dari segmen BW yg sama..
salam ukhwah..jom follow back ! :D

Juz A Bluelygirlz.... said...

Salam.. hye..
dri segmen yg sme...
done follow u ^^
nsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehe..

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join segmen ni.. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

Selamat Berblogwalking.. ;)

Anisa Anuar said...

selamat singgah semua...mari la meriahkan lagi blog ni...terima kasih

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen yg sama + follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambail follow,

Jom follow saya sekali,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Indah Shafie said...

Follow dan singgah dari segmen yang sama .datang terjah balik :)

http://gadismataempat.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...