Thursday, September 27, 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


Assalamualaikum kepada semua...dan hye...
saya telah dijemput oleh Zamani84 aiseh terharu pun ada...sebenarnya, memang nak join segmen ni..
tapi tah kenapa meragam pulak bila nak buat new post...

kiut miut banner ni... 1D pulak tu... comel2
kepada blogger sekalian...yang nak menangkap follower korang boleh join segmen ni..
tak perlu menangkap sama ada dengan cara memancing, membomoh (ish tak baik,berdosa taw)
mahupun tangkap macam game polis and theif tu...dengan hanya join segmen ni..insya-Allah...ada yang rasa terpaut dihati, lalu.....klik butang follow kat tepi tu...
okay cukup dengan merapu...tarikh tutup segmen ni 30 september, 11 malam

saya nak tag atau lebih sopan....saya nak mempelawa 


ni nak tolong korang berdua lagi banyak die hard fan ma...hehehe..mau tak??

owh lupa nak mention...sekarang follower ada... 240
nak tangkap follower seramai ni pun, uishhh macam-macam cara la...
cara naruto, dragon ball Z, pokemon yang saya gunakan...hehehe

23 comments:

  1. ada msa kang nak join juga leh tmbh kenalan lg..hehe

    ReplyDelete
  2. sudi..nnti hery tgk2 ok...tp time kat umh lah skrg xsmpt nk wat entry..semuanya auto..haha

    ReplyDelete
  3. xpe pun...janji join aje...okay??
    terima kasih en.hairy

    ReplyDelete
  4. hahah nk kne tangkap jgak byk followers ni xD
    Thanks for the tagged ^^

    ReplyDelete
  5. sy follow kamu ngan cara doraemon :P

    dah follow haritu~ =)

    ReplyDelete
  6. dh poloe kamu jgk... hee
    yup.. minat jgk r anime tp sye lg minat manga sbb suke lukis2... hehee :)

    ReplyDelete
  7. hye...
    salam perkenalan..
    datang terjah dan tangkap awak dari segmen yg sama !! :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

    ReplyDelete
  9. datang membalas kunjungan ;) done follow sini!

    ReplyDelete
  10. terima kasih atas kunjungan semua...dan kepada yg follow jugak...saya harap saya tak akan hampakan semua..

    ReplyDelete
  11. saya dah follow sini... jgn lupe follow me 2,,,, tq n luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. done follow sini, jgn lupe follow kita yer :)

    http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  15. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  16. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  19. berkunjung dari segmen yang sama~~
    ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  21. salam, datang singgah sini dari segmen yang sama.. follow blog awak sekali.. hit me back ok??

    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post