Monday, April 08, 2013

Strawberry, strawberry


Hey guys... hope no Monday blue today..
Well...hari ni bukan la nak share resepi just nak tunjuk gambar..
let just say, wordless in advance..


comel tak?? memang rasa sayang nak makan...
tapi...mana boleh kata pun makanan..harus di ngap
hehehehe... beli je kat kedai ni, pastu panaskan guna microwave.
Adik yang 6 tahun tu pun boleh buat sendiri..

p/s : tiba-tiba rasa lapar tengok gambar ni..

7 comments:

  1. ohmai sangat comel.
    memang rasa syg nak makan.

    ReplyDelete
  2. rasa tak sanggup nak makan kalau comel macam ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. apa tu kak? :O ingatkan patung strawberry kecik2.. boleh makan ek? sweets ke?

    ReplyDelete
  4. comel apam strawberry tu......

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post