Sunday, April 21, 2013

sibukkan diri | update weekend


Hai semua... Macam mana spend weekend?
Weekend kali ni tak pergi mana sangat pun.. duduk rumah..
tiap-tiap hari jadi maid sempat juga la mem'busy'kan diri.

Apa yang saya buat?
















banyak spend masa dengan SPSS ni..
tolong buat research.. kena la bukak buku research balik..
sebab minat jadi tak ada hal la..
dah lama tak mengadap buku, berpusing-pusing la kejap tadi.. 
hilang idea je, main Candy Jewel.. untung laa..
teringat time belajar dulu.. like old days..

so, how was your weekend??

p/s: life should be simple

1 comment:

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post