Sunday, April 21, 2013

sibukkan diri | update weekend


Hai semua... Macam mana spend weekend?
Weekend kali ni tak pergi mana sangat pun.. duduk rumah..
tiap-tiap hari jadi maid sempat juga la mem'busy'kan diri.

Apa yang saya buat?
















banyak spend masa dengan SPSS ni..
tolong buat research.. kena la bukak buku research balik..
sebab minat jadi tak ada hal la..
dah lama tak mengadap buku, berpusing-pusing la kejap tadi.. 
hilang idea je, main Candy Jewel.. untung laa..
teringat time belajar dulu.. like old days..

so, how was your weekend??

p/s: life should be simple

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini