Sunday, April 21, 2013

sibukkan diri | update weekend


Hai semua... Macam mana spend weekend?
Weekend kali ni tak pergi mana sangat pun.. duduk rumah..
tiap-tiap hari jadi maid sempat juga la mem'busy'kan diri.

Apa yang saya buat?
















banyak spend masa dengan SPSS ni..
tolong buat research.. kena la bukak buku research balik..
sebab minat jadi tak ada hal la..
dah lama tak mengadap buku, berpusing-pusing la kejap tadi.. 
hilang idea je, main Candy Jewel.. untung laa..
teringat time belajar dulu.. like old days..

so, how was your weekend??

p/s: life should be simple

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...