Tuesday, April 02, 2013

Segmen : 300 Bloggers


Assalamualaikum semua...ohh hai..
tadi pergi blog-walking blog Fendy..tengok latest post dia pasal Segmen: 300 Bloggers
terus tertarik di hati nak join..tah kenapa..
mungkin nak meramaikan 300 tu la..bukan sikit..tapi boleh dicapai..


bagi rakan-rakan yang nak join,boleh terus ke Blog Paly NI
tarikh tamat pada 3 April 2013 pada pukul 2359

sempat lagi bagi siapa nak memeriahkan segmen ni..
kalau yang rajin blog-walking sama-sama, insya-Allah dapat nak kenal yang lain..

p/s: kepada empunya blog, first time sebenarnya kenal blog anda..
salam perkenalan...and keep on writing,okay?

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...