Monday, April 08, 2013

Strawberry, strawberry


Hey guys... hope no Monday blue today..
Well...hari ni bukan la nak share resepi just nak tunjuk gambar..
let just say, wordless in advance..


comel tak?? memang rasa sayang nak makan...
tapi...mana boleh kata pun makanan..harus di ngap
hehehehe... beli je kat kedai ni, pastu panaskan guna microwave.
Adik yang 6 tahun tu pun boleh buat sendiri..

p/s : tiba-tiba rasa lapar tengok gambar ni..

7 comments:

Noor Atikah Ramli said...

comeyy nyeee

ELeEa said...

apekah?
apam ea?

michelle De hunny said...

ohmai sangat comel.
memang rasa syg nak makan.

boni kacak said...

rasa tak sanggup nak makan kalau comel macam ni..hahaha

Haruno Hana 하나 said...

apa tu kak? :O ingatkan patung strawberry kecik2.. boleh makan ek? sweets ke?

Hatimi Tahirruddin said...

apa dia tu anisa?

Remy hazza said...

comel apam strawberry tu......

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...