Thursday, April 04, 2013

Bila ATM tak ada....


Assalamualaikum semua...
apa jadi kalau ATM tak ada ek..


hahaha...okay jangan gelak macam pontianak pulak..
ramai bila tengok gambar ni..macam-macam la reaksi..
jangan tanya nape CIMB Bank taw..
semua akan wonder "apa kena-mengena dgn ATM bola sepak tuhhh??"

#Justforlaugh

4 comments:

  1. haha,,edit nooo..sian ATM..kalah ja memanjang...:)

    ReplyDelete
  2. hehehe sampoai cam tu ke!

    ReplyDelete
  3. sampai mcm tu sekali depa mogok ye.....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post