Bila Blogger Jadi Maid | review buku


Assalamualaikum semua..review buku lagi!!
buku ni saya pick random je masa beli tu..sebab guna voucher RM250 tu..
susah jugak nak habiskan..memandangkan dah habis belajar ni kan..
ohh, bukan novel je saya beli...ada lagi tu..
cuma berat sikit nak baca...so takes time..okay jap ni nak tunjuk buku tu..


rate buku ni 3 bintang setengah daripada lima..
sebab macam boleh expect apa yang berlaku..but still seronok nak baca..
Masa mula baca dah bayangkan diri sendiri...ehh cuma bezanya watak dalam buku ni
Hanis Arisya, blogger yang femus...baru graduate nak cari kerja..
and ambil keputusan nak jadi maid kat salah sebuah orang ternama.
sebabkan dia jadi maid...dia jumpa cinta sejati dia..
tempuhi pelbagai cabaran dan rintangan bersama Tengku Ashraf..
saya tak la..memang dah graduate..and nak cari kerja..tapi jadi maid kat rumah sendiri je 
hehehe..pasal cari cinta sejati...tak la..cinta terhadap adik-adik je la..

Tak boleh nak citer panjang, nanti tak best kalau orang tak baca lagi.

Comments

macam agak klise :) kerja jadi maid, jumpa cinta sejati.. apa2 pun still enjoy baca novel camtu ^^ hehe.. kdg2 kelakar.. menghiburkan hati
ELeEa said…
untung nya...masih ada voucher tu...sy punya dah habis guna...wuwuw
heheh boleh pulak blogger ye...

Popular Posts