Wednesday, April 03, 2013

Bila mula bersatu dengan krayon


Asslamualaikum semua.. okay maybe macam comel ek bunyinya..
alahai angkat bakul sendiri la pulak.. 
ada satu hari tu tengah bosan pastu timbul rasa rindu nak main dengan krayon..
apa lagi mula berimaginasi kartun la saya dibuatnya..

before korang tengok hasil lukisan+warna yang agak childish ni,
jangan gelak...okay tutup mulut tu dengan tangan..


aah la Doreamon yang saya lukis ni...okay..memang saya yang lukis..
Doreamon saya lukis ni gemuk sikit..maklum la baru nak warming up,cengini la ghupenye..
krayon yang ada pun tak banyak..disebabkan tu..guna je mana kaler rasa kena..
dan memang ada sikit ada tak kena..
hehehe...ada yang gelak lagi ke? aisehhh...hahhaa...tengok la next lukisan saya lak..

p/s: agak-agak ada bakat jadi cikgu seni tak?
 

7 comments:

Wanie Zunidan said...

Cantik . Teringat zaman sek rendh dulu , hehe

Sheila Salim said...

assalamualaikum. ada bakat tu. asah lagi ye. hehehe

Nour Adieb said...

hikhik, Doraemon yg pemalu <3 comel

RamRamCute said...

hihihi...comel aje..doraemon versi selim..hikhikhik

hazwan hairy said...

cantiknya....pndai lukis doremon..hehe

ELeEa said...

comelll..hehe...

Hatimi Tahirruddin said...

wah rajinnya anisa....dah ok dah tu direction nya...hehe...nak tgk lukisan2 lepas ni pulak....:)

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...