Apa yang mummy saya ajarkan...


Setiap orang ada je yang mak atau ayah kita ajar,
kita akan gunakan...dan lama-lama jadi habit sendiri..
apa yang mummy saya ajarkan,
kitar semula


botol dan tin mesti jadi macam ni tiap minggu..
lepas tu hantar ke sekolah mummy tempat ada kitar semula..
saya suka cara ni..somehow jadi habit sampai masa duduk kolej dulu pun buat.
nasib baik roomate pun join sama pasal kitar semula ni..

dan..saya mungkin buat benda ni sampai tua kot..hahhaa

Comments

Dylla Abas said…
selalu kumpul botol plastik mcm ni..tp end up nya buang je sebab kat sini tak dapat cari tempat kitar semula..
Bin Muhammad said…
Bagus! Tidak rugi malah menguntungkan jika di jual. Teruskan... :) Bersama kita kitar semula demi kehidupan di masa hadapan
Remy hazza said…
benda yg baik...elok kita amalkan...... tak rugi pun.....

Popular Posts