Wednesday, April 24, 2013

Apa yang mummy saya ajarkan...


Setiap orang ada je yang mak atau ayah kita ajar,
kita akan gunakan...dan lama-lama jadi habit sendiri..
apa yang mummy saya ajarkan,
kitar semula


botol dan tin mesti jadi macam ni tiap minggu..
lepas tu hantar ke sekolah mummy tempat ada kitar semula..
saya suka cara ni..somehow jadi habit sampai masa duduk kolej dulu pun buat.
nasib baik roomate pun join sama pasal kitar semula ni..

dan..saya mungkin buat benda ni sampai tua kot..hahhaa

3 comments:

  1. selalu kumpul botol plastik mcm ni..tp end up nya buang je sebab kat sini tak dapat cari tempat kitar semula..

    ReplyDelete
  2. Bagus! Tidak rugi malah menguntungkan jika di jual. Teruskan... :) Bersama kita kitar semula demi kehidupan di masa hadapan

    ReplyDelete
  3. benda yg baik...elok kita amalkan...... tak rugi pun.....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post