Friday, April 12, 2013

That Winter, The Wind Blows


hye korang.. sejak jobless a.k.a maid kat rumah je selalu layan drama korea.
hahaha tak de lagi 'supplier' citer drama korea..harapkan channel ONE dengan KBS World.

Citer That Winter, The Wind Blows
pada mulanya tak nak layan sebab takut addict..
lepas tu dah lupa la niat tu...dah ter-layan episode satu lagi..
bagi saya, plot penceritaan menarik..karakter pun lain dari yang lain..

especially heroine, Oh Young..dia buta sejak umur 6 tahun.
Tapi disebabkan dia buta, ramai pergunakan dia...dia terpaksa tabah dan kena kuat.


tak sabar nak tunggu ending cerita ni.
nak cerita kat post ni memang complicated sikit...
silap nanti sama-sama la kita pening nak baca..
jangan kata cerita ni terlalu perempuan, sebab banyak main emosi lelaki jugak taw..
lagipun heroine ni memang cantik+comel, 
tu pun boleh jadi faktor orang akan tengok jugak..

ni la kerja maid..mengemas sambil layan drama korea..
hope, kerja lebih dari layan korea..hehehe..

-recommend by the author-
 

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...