SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY


Hai semua.. excited bila tahu blogger hazwanhairy ni buat segmen.
mesti la sokong segmen ni.

klik header ni untuk terus ke segmen ni

Jom semua..siapa yang kenal blogger ni atau yang belum kenal..
ni la masanya join segmen hazwanhairy ni..
ikut syarat-syarat yang simple yang dihendaki..

Tarikh last segmen 25 APRIL 2013
nanti boleh blog-walking sambil-sambil join segmen ni..

kepada HH, good luck untuk segmen ni...moga ramai yang join..

jom semua memeriahkan segmen ni..jyeahhhh!!

p/s: lama tak singgah blog HH *sob,sob*

Comments

hazwan hairy said…
yeahhh!! akhirnya anisa join juga.haha..btw terima kasih sbb sudi support lagi segmen hh..sory sgt2 klo skrg dh kurang msuk coz tersgt bz dan blog sudah terabai..hehe...all the best tau..
Aku Penghibur said…
selamat bersegmen :)
istana biru said…
hai... hehheh akak pon lama dah x bertandang ke sini... bz sangat... insyaAllah sekarang nak aktif balik... :) happy blogging...
Remy hazza said…
all the best!!!! semoga berjaya nanti......
iu-hazirah said…
dr segmen yg sama
good luck
dome follow
yang ke *600*

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html
Iehah Farihah said…
singgah dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

gud luck
assalamualaikum...
Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Anysa...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Anysa bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

Popular Posts