Friday, April 26, 2013

Senang..lepas ni buat macam ni je


Siapa yang dah baca pasal saya punya phone ada problem password pattern tu
belum baca lagi?? okay.. yang INI

memandangkan still rasa fobia nak letak password..
masalah pelupa yang un-sangka-rable ni..tak diduga kata orang kampung den ni ha..
 
solution saya ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pe macam?? okay tak idea ni..

mood: ting tong kepala tak betul+ masuk air..

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini