Friday, April 26, 2013

Senang..lepas ni buat macam ni je


Siapa yang dah baca pasal saya punya phone ada problem password pattern tu
belum baca lagi?? okay.. yang INI

memandangkan still rasa fobia nak letak password..
masalah pelupa yang un-sangka-rable ni..tak diduga kata orang kampung den ni ha..
 
solution saya ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pe macam?? okay tak idea ni..

mood: ting tong kepala tak betul+ masuk air..

3 comments:

  1. hahahhahahaa mmg best tu idea dia....

    ReplyDelete
  2. hahaaaa...mmemang terbaik la cdgan tuh..huhuu..

    ReplyDelete
  3. he3..ok jugak tu....jawapan password dah diberi....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post