Thursday, April 25, 2013

Rupanya memang nama dia.. | post berkaitan


Dah baca post saya semalam?alaaa yang INI 
Bila diselidik rupanya memang nama penulis blog ni guna huny madu..
Semalam tu tak klik pada namanya, takut gara-gara kena prank..
dan..yang klik pastu pergi ke iklan tu..bukan tak nak klik tapi 
rupa macam cari alasan la pulak ek..

okay jom pergi blog cik huny madu


print screen header blog dia..
hehehe...first time perkenalkan blog macam ni..
so, kepada yang nak diperkenalkan macam ni..buat event happening
yang mungkin lebih kurang macam ni..

kepada empunya blog, salam perkenalan dari saya..
sorry dah ter'femus'kan awak semalam..secara tak sengaja..

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini