Prank Kawan


Assalamualaikum semua.. Nak citer kat korang tentang buatkan prank kat kawan. Siap buat pelan taw.. Prank masa birthday dah lama dah..tapi ni salah satu prank still saya ingat sampai sekarang..jangan gelak taw..ni namanya pelan prank conteng2 je..segan la pulak conteng cengini...


Saya kena bawak kawan saya kat bawah cari syiling yang berlambak saya 'terjatuhkan' (konon) dan rakan subahat lain buat preparation untuk the main event...buahahahahaha!!!

"Please, teman cari duit syiling...terjatuh dari depan dorm ke bawah tu...please temankan cari.."
and kawan betul-betul percaya...and she's really searched it..

"biar betul...tak de pun duit syiling tu...banyak sangat ke?" kawan bertanya.
"banyak...sangat...sangat banyak...please carikan..ada duit syiling emas seringgit tu..kan susah cari sekarang ni..." saya beritahu dia.

sepanjang conversation tu berlalu.. rakan yang lain semua sediakan baldi yang penuh dengan sabun mandi + bedak + sabun basuh..dan saya..kena bawakkan kawan saya tu...ke arah X supaya air campuran dalam baldi kena direct padanya..

dan....last sekali memang kena...and saya sebagai yang kenakan..terkena la air campuran tu sekali..

"ohhh...duit syiling jatuh ea...berape banyak ha...duit syiling emas??" sarcastic kawan saya tu..and....disebabkan peristiwa ni...masa birthday saya...dia ni la antara plan kan nak kenakan saya sehabis baik... Miss those days...


4 comments

Popular Posts