Friday, April 05, 2013

"Giga Siblings Birthday Giveaway by Arya Addin"


Assalamualaikum...dan salam jumaat dari saya..
Pagi-pagi lagi dah join giveaway ni..tengah rajin..ecehh angkat bakul sendiri..

klik banner ni kalau nak join..

Sweet Bitter wishes pada adik-adik Aya

kalau tengok gaya dia, rasa macam anak sulung...macam saya..
so senang saya buat sweet bitter wishes pada semua adik Aya,okay?

Kepada adik Imah, adik Apit dan adik Adam,
first akak nak pesan belajar rajin-rajin taw..belajar sampai pandai..
bila belajar jangan pernah putus asa...cakap berdasarkan pengalaman sendiri..

yang kedua, suka kan menabung..tu la perkara paling akak suka buat dari kecik..
nak kata akak banyak duit kat bank, tak tahu menahu la pulak..
sebab..tahu kumpul je..kumpul untuk kegunaan masa depan..

yang ketiga, dengar pesan orang tua..
andai kata kalau nasihat pada mulanya tak masuk akal,
restore dulu..ohh simpan dulu..nanti lambat laun mesti akan paham jugak akhirnya..

okay tak sweet bitter wishes ni..
kalau boleh akak pun nak adik-adik akak sendiri yang baca ni..
jadi kakak kepada empat orang adik-beradik memang banyak ragam nak kena layan..
pape pun, diaorang la penyeri hidup...suka dan duka..
aisehh, macam sayu je pulak tiba-tiba..

untuk Aya empunya GA,
good luck dengan first GA ni...semoga ramai join GA ni..
 
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...