Wednesday, April 24, 2013

hunny madu datang singgah?


perghhh tajuk post nak gempak je..
tak percaya? kejap ek...betul..sungguh..

hahaha... tak tahu la siapa ni..
tak pe..memang biasa artis datang blog saya ni..
dulu rosyam nor datang (sila baca INI)
sekarang hunny madu pun boleh la..


agak-agak nanti ada ke Johnny Deep ke datang..
tak pun... Brad Pitt ke..
kalau nak artis dalam negara.. kalau Lisa Surihani atau Aaron Aziz pun okay gak..

p/s: thanks kepada 'hunymadu' sebab singgah lunch kat sini.. kebetulan tak dapat nak bagi awak jamah pape.. gelak guling-guling la nampak kat chat tu..

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini