Wednesday, April 24, 2013

hunny madu datang singgah?


perghhh tajuk post nak gempak je..
tak percaya? kejap ek...betul..sungguh..

hahaha... tak tahu la siapa ni..
tak pe..memang biasa artis datang blog saya ni..
dulu rosyam nor datang (sila baca INI)
sekarang hunny madu pun boleh la..


agak-agak nanti ada ke Johnny Deep ke datang..
tak pun... Brad Pitt ke..
kalau nak artis dalam negara.. kalau Lisa Surihani atau Aaron Aziz pun okay gak..

p/s: thanks kepada 'hunymadu' sebab singgah lunch kat sini.. kebetulan tak dapat nak bagi awak jamah pape.. gelak guling-guling la nampak kat chat tu..

6 comments:

  1. he3..kena2 pasni harry potter pn bley mlawat..he3..

    ReplyDelete
  2. haha.. kalaulah HunnyMadu sebenar yg datang singgah.. hee :D nak Johnny Depp! x)

    ReplyDelete
  3. untung nyer...ramai retis selalu singgah kat sini......

    ReplyDelete
  4. walawala.. terujanya Rosyam Nor baca blog awak ye..:)

    ReplyDelete
  5. ooh hunnymadu ye...hehehe....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post