Wednesday, April 24, 2013

hunny madu datang singgah?


perghhh tajuk post nak gempak je..
tak percaya? kejap ek...betul..sungguh..

hahaha... tak tahu la siapa ni..
tak pe..memang biasa artis datang blog saya ni..
dulu rosyam nor datang (sila baca INI)
sekarang hunny madu pun boleh la..


agak-agak nanti ada ke Johnny Deep ke datang..
tak pun... Brad Pitt ke..
kalau nak artis dalam negara.. kalau Lisa Surihani atau Aaron Aziz pun okay gak..

p/s: thanks kepada 'hunymadu' sebab singgah lunch kat sini.. kebetulan tak dapat nak bagi awak jamah pape.. gelak guling-guling la nampak kat chat tu..

6 comments:

Rozuan Ismail said...

wah femes tuh

timm_bill said...

he3..kena2 pasni harry potter pn bley mlawat..he3..

Haruno Hana 하나 said...

haha.. kalaulah HunnyMadu sebenar yg datang singgah.. hee :D nak Johnny Depp! x)

Remy hazza said...

untung nyer...ramai retis selalu singgah kat sini......

Mr & Mrs Sallehudin said...

walawala.. terujanya Rosyam Nor baca blog awak ye..:)

Hatimi Tahirruddin said...

ooh hunnymadu ye...hehehe....

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...