Tuesday, April 02, 2013

AUSTIN MAHONE : The Next Big Thing


Hye guys.. Ni nak share pasal Austin Mahone...
siapa dia ni? Sama macam Justin Bieber bakat nyanyian dia diketahui dari video.
Mana tahu pasal dia ni...? Dari MTV to be exact..
tengok video Say Somethin' pastu pikir 
"not bad jugak ni..memang lebih kurang macam Justin masa lagu One Time"

tak pernah tengok video dia? aiseh..okay..patut la semua tercengang je tu


kalau tengok gambar ni, mesti orang pikir dia Justin la kot..

source picture from google
entah tak tahu apa future budak ni lagi.. hope muzik dia terus berkembang..
aiseh dah bunyi macam peminat pulak kan...
jom terjah blog dia Austin Mahone

2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

mula mula tengok gambar ingatkan JB tadi.. hehe :)

Zamani Abe said...

bakat youtube bertambah mcm cendawan skrg ni :)

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...