Event usahawan SBPIJ


Hai semua.. Ni update event yang berlaku di sekolah mummy..
Saya ni merangkap menyebuk dan memeriahkan event ni..
Bermula hari jumaat petang sampai sabtu malam..
tapi pergi jumaat petang,malam dan sabtu pagi..
Terkenang zaman sekolah dulu..event usahawan ni pun bukan event yang utamanya..
cuma yang ni je yang saya join..hehehhee..

antara makanan yang di-offer


iklan yang ada kat depan gerai
ada lagi...jap yea

yang ni iklan yang tampal kat dinding..


yang ni pulak...persembahan spontan dari pelajar lelaki..
nyanyi dedication kepada siapa-siapa yang nak..

antara yang saya makan pada hari tu..
Kurasan..teringat time Sains Muar dulu..
antara makanan kegemaran lepas habis kelas malam..
tu dengar je ada Kurasan jual kat situ, terus beli..
lagi saya makan marshmallow coklat, murtabak maggi,
roti john..apa lagi ek..senang citer lebih banyak melantak la..

adik pulak sempat main game PS kat situ..
ada rumah hantu...tapi saya sendiri tak galakkan..
nak bawak adik pergi tengok rumah hantu?? siap haribulan...
tiap-tiap malam kena teman pergi tandas..
kena teman sana...so, tak pergi la rumah hantu tu..

ohh ada jugak buat tayangan..
tengok ramai-ramai...buat ala2 wayang dalam sekolah..
teringat memori masa sekolah.. tapi saya tak tengok la..
kang dah kusyuk kat situ...tak keluar la dari situ gamaknya..hehehe~~

p/s: lebih nyebuk dengan event sekolah mummy dari involve jadi alumni sekolah sendiri..

Comments

miz ruha said…
ais krim goreng se!!
Remy hazza said…
nampak cam meriah..... mesti best!
tikahmodjaika said…
banana split
hehe yg best part makan2 tu...

Popular Posts