Monday, April 16, 2012

teringin nak buat flash mob


Assalamualaikum kepada semua dan hye2...selamat singgah ke blog ni..
hari ni setelah bermesyuarat,akhirnya kami sepakat nak buat flash mob besar-besaran kat fakulti..
macam mana boleh terterbitnya niat nak buat ni...
masa event KPO 2012, ada tayangan flash mob..
alarhhh yang kat air port tu...spe yg pernah tgk tu,mesti tahu..

ini adalah plan+angan-angan+impian
kalau la saya dapat buat kan...sangat2 la happy saya..
kami satu fakulti ada 13 course, kedua paling ramai pelajar kat UiTM ni..

tadi dah hampir-hampir nak buat dah kat tengah-tengah orang ramai,
tapi kang sorang-sorang je menari,mau orang kata tak betul..

kalau jadi,nak dalam 100 orang,
open untuk yang berminat...tema: keharmonian pelajar FSKM..
perghhh...memang wildest dream la kalau dpt achieve ni...

2 comments:

ayie said...

hebat semua org nak buat flashmob..hehe

PeRmAtA bIrU said...

kat sini pon akan diadakan flash mob nanti.. serius best!!! tapi x jadi wat esok untuk rakman rtm sebab ada kemangkatan kerabat diraja perak... tapi akan dijalankan untuk produksi akhir nanti.. sayangnyer saya x dapat join... sebab... saya jadi pelakon utama... hukhukhuk

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...