Monday, April 16, 2012

teringin nak buat flash mob


Assalamualaikum kepada semua dan hye2...selamat singgah ke blog ni..
hari ni setelah bermesyuarat,akhirnya kami sepakat nak buat flash mob besar-besaran kat fakulti..
macam mana boleh terterbitnya niat nak buat ni...
masa event KPO 2012, ada tayangan flash mob..
alarhhh yang kat air port tu...spe yg pernah tgk tu,mesti tahu..

ini adalah plan+angan-angan+impian
kalau la saya dapat buat kan...sangat2 la happy saya..
kami satu fakulti ada 13 course, kedua paling ramai pelajar kat UiTM ni..

tadi dah hampir-hampir nak buat dah kat tengah-tengah orang ramai,
tapi kang sorang-sorang je menari,mau orang kata tak betul..

kalau jadi,nak dalam 100 orang,
open untuk yang berminat...tema: keharmonian pelajar FSKM..
perghhh...memang wildest dream la kalau dpt achieve ni...
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini