Tuesday, April 03, 2012

Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek April 2012


Assalamualaikum kepada semua...
kali ni nak join segmen dari blog Rilek-Rilek..

klik header blog ni,kalau berminat sama join segmen
blog ni selalu saya terjah...best sangat2..
semua tajuk entry dia start dengan "Betul Betul...."
gambar giler SWAG!!! <meaning: cool, style>
antara blog boleh buat saya rasa amazed, tersenyum..senang citer rasa 1001 perasaan la..

alang-alang join segmen, saya promote sekali la blog pilihan saya untuk bulan ni..
kalau nak join segmen, tarikh tutup 10 April ni..

source picture from google

2 comments:

  1. Bloglist dah update!
    Thanks anisa sbb sudi join segmen Blog Rilek-Rilek. Blog anisa pun pun cool, sbb tu saya follow ;)

    ReplyDelete
  2. wee~ blogwalking sini .. nice to know ur blog ..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post