Tuesday, April 03, 2012

Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek April 2012


Assalamualaikum kepada semua...
kali ni nak join segmen dari blog Rilek-Rilek..

klik header blog ni,kalau berminat sama join segmen
blog ni selalu saya terjah...best sangat2..
semua tajuk entry dia start dengan "Betul Betul...."
gambar giler SWAG!!! <meaning: cool, style>
antara blog boleh buat saya rasa amazed, tersenyum..senang citer rasa 1001 perasaan la..

alang-alang join segmen, saya promote sekali la blog pilihan saya untuk bulan ni..
kalau nak join segmen, tarikh tutup 10 April ni..

source picture from google

2 comments:

Patrick Star said...

Bloglist dah update!
Thanks anisa sbb sudi join segmen Blog Rilek-Rilek. Blog anisa pun pun cool, sbb tu saya follow ;)

Ini Kisah Tia said...

wee~ blogwalking sini .. nice to know ur blog ..

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...